dilluns, 17 d’octubre del 2011

Google Docs



Bona tarda a tots! L'altre dia vaig explicar una forma senzilla i ràpida de compartir informació mitjançant els wikis i avui vull parlar d'una cosa encara millor: el google docs.

Google docs és un programa gratuït que consiteix en una web per a crear documents en línea amb la possibilitat de col·laborar en grup. Google docs permet fer textos, presentacions, fulls de càlcul i formularis.

El seu ús és ràpid i senzill d'aprendre. Com a punt fort, que els wikis no tenen, és que tots els membres que comparteixen els documents poden editar alhora! Per tant, podem veure que estàn fent els companys en aquell mateix moment.

Personalment, els treballs que hem començat a fer a la universitat hem decidit fer-los amb google docs perquè ens ha agradat molt a tots! Aquí podeu visualitzar els nostres principis del treballs, quan estàvem provant com funcionava google docs.

1.Presentació google docs:


2.Documnet google docs 


3.Formulari google docs


Per poder començar a utilitzar google docs heu de fer-vos un compte al gmail i ja està, ja veureu l'etiqueta de ''docs'' on podreu començar el vostre viatge per google docs!

Petons!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada