dimecres, 19 d’octubre del 2011

Creative Commons

Creative Commons és una organització dedicada a promoure la cultura lliure, és a dir, crea llicències on els autors donen permís perquè les seves obres siguin utilitzades, distribuides, modificades... Depèn del tipus de llicència que l'autor esculli. Bàsicament promou el concepte de copyleft i s'oposa al concepte copyright conegut per tots i utilitzat durant molts d'anys en el món artístic.

La llicència Creative Commons pot ser utilitzada per música, fotografies, vídeos i pàgines web. Una pàgina web coneguda i que utilitza Creative Commons és la Wikipedia, això vol dir que el seu contingut pot ser copiat, utilitzat i modificat.

http://www.flickr.com/photos/libraryman/2799490154/sizes/m/in/photostream/

És molt important saber si els arxius que volem copiar tenen o no Creative Commons o qualsevol altre llicència que permeti modificar, copiar i fins i tot vendre ja que si no ens fixem si té o no aquesta llicència podriem estar fent un delicte davant la llei.

Aquest bloc, si mireu a sota la pàgina, veureu que té llicència Creative Commons així que podeu fer el què volgueu amb aquesta informació! Jeje!

Espero que us hagi servit la informació d'avui.

Petons blogaires!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada