dilluns, 26 de setembre del 2011

Els ordinadors

Aquest vídeo l'he hagut de veure com a deures i explica l'evolució dels ordinadors, creats com a màquines per fer càlculs i ara utilitzats com a màquines per comunicar-nos. L'ordinador va començar com una associació d'idees, una relació mitjançant els enllaços però la clau crec que va ser l'invenció del ratolí, ja que és la comunicació interactiva de la persona amb l'ordinador.
Les interaccions també han evolucionat, ja que van començar de manera senzilla: persona-ordinador, i han passat a ser més complexe: persona-altres persones. Aquestes interaccions avui en dia poden ser educatives, lúdiques, socials o comercials.
Un concepte que m'ha cridat l'atenció ja que no coneixia ha sigut la INTERFÍCIE, que es el conjunt de grafisme i opcions que fan possible el diàleg entre la persona i l'ordinador. És a dir, sense una bona interfície no hi haurà una bona interacció.
Edu3.cat
Ha sigut interessant veure els principis dels ordinadors i en què s'han convertit ara. Us recomano que feu una ullada, és molt curtet!

Petons!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada